Workshops

 • Spirituele kracht, eigenwaarde en leiderschap komen voort uit de kracht jezelf te herdefiniëren, niet gebaseerd op iets uiterlijks, maar juist op basis van een authentieke roep van binnenuit. Ontdek en herken je innerlijke rijkdom, energie en creativiteit. Leer je bestemming helder voor ogen houden en de wereld om je heen te beïnvloeden. 


 • Ieder mens is uniek en waardevol. Daar zijn we het over eens. Maar wat als je iemand tegenkomt waar je niet mee door één deur kan? En je daar ook nog eens mee moet samenwerken? In deze workshop leer je met humor op een andere manier naar jezelf en andere mensen te kijken. Ieder mens heeft immers zijn of haar eigen stijl. Ook jij! Ervaar wat perceptie is en hoe wat jij ziet maar een stukje van de werkelijkheid is. Ontdek jouw voorkeursstijl met behulp van complimentkaarten, vind je tegenpool en leer hoe daarmee om te gaan.


 • Een bijzondere lezing over Jineology, oftewel: de wetenschap van de vrouw. Tijdens deze bijeenkomst zal het gaan over uiteenlopende onderwerpen, als geweld en zelfbeschikking, cultureel handwerk, de jonge vrouw en het zelfbewustzijn, folklore door Vereniging Papoea en cultureel Arbane.


 • Op dit moment word er online veel gepraat over het zogenaamd 'exposen' van seksueel getinte foto's. Dit schaadt en kwetst zowel de persoon in kwestie als de omgeving. Daarom beginnen we offline het gesprek!

  ‘Keep it to yourself’ is een workshop over jouw online privacy.
  Hoe zorgen wij er samen voor dat jouw online identiteit met mate effect heeft in jouw offline privésfeer. Hoe bewaak jij jouw normen en waarden en wie laat jij toe? Samen bekijken we de naakte waarheid.

  Keep It To Yourself zal een veilige offline omgeving zijn waarin wij onszelf 'exposen' om te ontwikkelen, motiveren en om te leren en te delen.


 • Wilt u beter of meer samenwerken met mensen van verschillende culturen en kwaliteiten? Wilt u beter leren omgaan met genderdiversiteit op de werkplek? Wilt u weten hoe u van verschil een innovatieve kracht kunt maken? Doe dan mee met de workshop ‘Genderdiversiteit optimaal benut’.


 • Als moeder ben je een echte manager: je combineert vaak werk, huishouden en/of een studie met je gezin én je moet alles op elkaar afstemmen. Hoe doe je dat toch, al die ballen in de lucht houden? En hoe kan je dan ook nog goed voor jezelf zorgen? Want ook dat is belangrijk.


 • Vrouwen vertellen verhalen! Met humor worden taboes verbroken in dit theatrale programma.


 • Dansen werkt helend. Leer nieuwe dansstijlen en laat je leiden door je lichaam.

  De workshop zal muziekaal geleid worden door de Koerdische Arbane, een instrument dat onderdeel is van de Koerdische volksdans.

   


 • Na een korte introductie zullen deze vrouwen uit tien verschillende religieuze gemeenschappen samen met jou een inspirerend lied instuderen. Het lied is geschreven door Aleid en Roelfien in samenspraak met vrouwen uit de kerk, tempel, moskee, gurdwara en andere samenkomsten. Alle verschillende religieuze achtergronden klinken er in door. Kom en zing met ons mee!


 • Middels de boeiende werkvorm ‘Deep Democracy’, ook wel gesprek op voeten genoemd, gaan we samen een goede en stevige dialoog aan. Al lopend verkennen, verhelderen en verwoorden we het thema en verkrijgen en verzamelen we inzichten. Deze interactieve workshop is inzichtgevend, vernieuwend, bekrachtigend en verbindend, met ruimte voor ieders mening.


 • Doe een kleuranalyse! Wat zegt kleur over jou? Kies jouw lievelingskleur uit aan de hand van kleurstroken en ontdek wat deze keuze over jou zegt en welke algemene betekenis deze kleur heeft. Herken je het beeld dat geschetst wordt? Een positieve boost is bij deze bijzondere gypsyact gegarandeerd.


 • Tijdens deze workshop staan mentale & fysieke weerbaarheid en Krav Maga centraal.

  Ongewenste situaties kunnen voorkomen worden door goede verbale en non-verbale communicatie. Tijdens deze workshop wordt besproken hoe je de juiste signalen kunt afgeven en wat de ervaringen van de deelnemers met zulke situaties zijn.

  Het fysíeke aspect wordt behandeld aan de hand van Krav Maga. Het systeem is relatief makkelijk aan te leren en ontwikkeld op basis van natuurlijke reacties. De logische benadering van weerbaarheid en oefeningen gebaseerd op de werkelijkheid, maken het mogelijk in een relatief korte periode een hoog niveau te bereiken. Krav Maga biedt niet alleen zelfverdediging aan; je voelt je tevens lekkerder in je vel, terwijl er gewerkt wordt aan je conditie en gewichtsbeheersing, kracht, lenigheid en stressbestendigheid.


 • Wind jij je op over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen? Voel je de aandrang om erover te schrijven, om je mening te geven over de situatie en mogelijke oplossingen te vinden? Heb je zelfs al een stuk geschreven, maar durf je het niet te publiceren? Dan is deze workshop iets voor jou! Je leert de journalistieke kneepjes die maken dat jouw opinie gelezen wordt en reacties oproept. Andere maatschappelijke onderwerpen dan ongelijkheid mogen uiteraard ook worden ingebracht tijdens de workshop.


 • In deze workshop van 60 minuten leer je om een prettige schouder, nek en hoofdmassage te geven. Puur ter ontspanning! Heel fijn voor mensen die de hele dag achter de computer zitten, maar ook als je dit niet de hele dag doet. De workshop duurt 60 minuten. In 20 minuten wordt uitleg gegeven over de workshop en volgt een demonstratie op een proefpersoon. Vervolgens geven in de overige 40 minuten de deelnemers een massage aan elkaar.


 • Waar ben je trots op? En wat zou je doen als je oneindig veel lef zou hebben? De keuzes die je maakt bij belangrijke levensgebeurtenissen zoals het zoeken naar een baan, het krijgen van een kind of een verhuizing, hebben veel invloed op jouw leven en geluk. Wist je bijvoorbeeld dat een vrouw in een werkend leven gemiddeld €300.000,- minder salaris verdient dan een man? En dat vrouwen nog altijd twee keer zoveel zorgen als mannen, ook al willen de meeste stellen dit gelijk verdelen? Wat houdt jou bezig en welke stap zou jij willen zetten? In deze interactieve workshop van WOMEN Inc. ga je aan de slag met jouw droom en zorg je dat jij bewuste keuzes maakt, zodat je het meeste uit jezelf kan halen.


 • Ervaring leert dat je verder komt op de arbeidsmarkt door gebruik te maken van je kwaliteiten. Wat zijn je sterke punten en hoe breng je die naar voren? Hoe blijf authentiek zonder jezelf tekort te doen? In deze praktische workshop werken we in kleine groepjes volgens een bepaalde methodiek en krijg je in korte tijd inzicht. De workshop wordt geleid door vrouwen uit het Zonta-netwerk die hun eigen ervaring inzetten en delen.


© 2018 Knijnenburg Producties